Cautare

6038 de rezultate pentru "titularizare 2009 rezultate concurs arad" (3.54 secunde)
Astfel, anul acesta au termen de finalizare doar lucrarile la lotul 3 din Orastie-Sibiu si cele doua loturi ale autostrazii Nadlac-Arad.
Campioana ICIM Arad s-a dovedit o nuca prea tare pentru echipa feminina de baschet SCM-U Craiova, aradencele castigand cu 2-0 disputa din turul intai al play-off-ului Diviziei A.
O postarita din Arad a fost jefuita de suma de 39.000 de lei, reprezentand bani pentru plata pensiilor.
Spectacol total la Arad, acolo unde UTA a "smuls" trei puncte cu U Craiova 1948, in etapa a saptea. Finalul a fost incendiar.
Mediafax il citeaza pe purtatorului de cuvant al Politiei Arad, Ovidiu Liber. ... Seiful casei de schimb valutar situata in centrul municipiului Arad, pe Bulevardul Revolutiei, a fost furat, in noaptea de sambata spre duminica, hotii intrand in firma prin galeria de arta din acelasi imobil fortand o usa.
ORA 16.30 Lorena Radu, purtator de cuvant al Politiei Arad: "Persoanele care au fost ranite grav si usor sunt transportate cu ambulantele la Spitalul Judetean Arad.
Botosani - UTA Arad 1-2 Etapa 10 - Superliga Sezon 2022/2023 Au marcat: ... Mihai Teja UTA ARAD: Iacob - Vukcevic, Chindris, Benga, Hoxhallari - Batha, Stahl - Steau, Cascini, Jobello - Postolachi REZERVE:
UTA Arad - Rapid 1-1 Etapa 21 / Superliga Sezon 2021/2022 Au marcat: ... Francisc Neuman (Arad) Arbitru: Birsan Marcel (Bucuresti) / A1:
UTA Arad - FCSB 3-1. ... Arena "Francisc Neuman" (Arad) Arbitru: Chivulete Andrei Florin (Bucuresti) / A1: Mitruti Daniel (Craiova), A2: Cerei Alexandru (Cluj-Napoca) / Arbitru VAR:
UTA Arad: ... "Francisc Neuman" (Arad) Arbitru: Viorel Flueran (Craiova), A1: Valentin Avram (Bucuresti), A2: Ciprian Dansa (Satu Mare) Arbitru VAR:
Un cutremur cu magnitudinea de peste 5 s-a produs, marti, in judetul Arad, a anuntat Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului.
In campanie a fost oferit un premiu si magazinului de la care s-au facut cele mai multe cumparaturi, cu alte cuvinte, de unde au venit cele mai multe taloane completate corect pentru concurs.
Pentru 2018, pregatim un concurs literar special.
37/2009. ... Nu m-am gandit daca o sa ma prezint la concurs, am vreme sa ma gandesc", a declarat Traian Iana. ... O sa ma gandesc daca voi participa la concurs, dar probabil ca ma voi inscrie", a spus Ilie.
In martie, Traian Basescu a infruntat din nou USL, anuntind ca va indemna populatia sa boicoteze referendumul de modificare a Constitutiei daca noua propunere nu va tine cont de referendumul din 2009, care prevederea existenta unui Parlament unicameral cu maximum 300 de membri.
Anul 2009 i-a adus Victoritei Dutu, Premiul International de poezie "Naji Naaman". ... Cu ce rezultate? ... - Anul trecut, am participat la un concurs de poezie al romanilor de pretutindeni, organizat de revista ' Starpress ', al carei director este doamna Ligya Diaconescu.
Popescu Baleni, care a exprimat vii multumiri D-lui Caranfil, ministrul Aerului, care a dat concurs nelimitat pentru infiintarea aeroportului Calarasi si a destinat in acelasi timp un avion de pilotaj pentru Ialomita.
Tot in aceasta perioada, Casa Nationala de Asigurari de Sanatate a organizat concurs pentru ocuparea posturilor vacante de presedinti-directori generali ai caselor de asigurari de sanatate din mai multe judete.
rata inflatiei, investitiile realizate, cresterea importului de gaze naturale necesare pentru acoperirea consumului (crestere ce poate fi generata, in principal, de temperaturile foarte scazute, de la 18% in luna decembrie 2009, la 35% in luna februarie 2010)", au declarat pentru GdS reprezentantii ANRE.
- Sa zicem ca demonstreaza cineva, cu probe-beton, ca alegerile prezidentiale din 2009 au fost fraudate, si ca Geoana trebuia sa fie presedinte. ... fraudarea alegerilor din 2009 a fost premeditata. ... Iar masinaria pusa la punct in 2009 a lovit si la referendumul din 2012, si la prezidentialele din 2014.
google-analytics.com